Kariyer

Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi İçeriği

Kariyer

Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi İçeriği

Bu pazarın dışında kalayım ve kendi yağımda kavrulayım diyen milletler hem ilerleme hem de gelişme konusunda sorunlar yaşıyor. Birbirine bağımlı pek çok ülke uluslararası ticaret sayesinde hem ülkelerini geliştiriyor hem de diğer ülkeleri destekliyor. İşte tam da bu sebepten Ülkeler Dış Ticaret alanında mühim stratejiler belirlemek ve bunları hayata geçirmek için pek çok çalışmalar yapmaktadır.

Eğitimin Amacı Nedir?

Ülkelerin ekonomik bakımdan güçlü olabilmesi için en mühim faktörlerden bir tanesi Dış Ticaret alanında başarı göstermeleridir. İşte biz 3Bilgi Uzaktan Eğitim Kurumları olarak bu eğitim programında; katılımcılarımızla uluslararası etkileşimlerin çok fazla yaşandığı bu mecrada kendilerini nasıl bir çalışma hayatının beklediği, kendi işlerini kurmak için bu uluslararası platforma nasıl entegre olacakları ile alakalı ipuçlarını paylaşıyoruz. Yani Dış Ticaret Uzmanlığı eğitimin amacı; Dış Ticaret alanında işlemlerin sağlıklı bir biçimde sürdürülmesi için bu alanda kariyer hedefleri olan öğrencilerimize tüm kariyer hayatları için önem arz  edecek temel bilgi ve yöntemleri öğretmektir.

Eğitimimizin amacı; bu alan ile alakalı kariyer amacı olan, Dış ticarete ilgisi olan ve kendilerini geliştirmeyi isteyen katılımcılarımıza; Dış Ticaret’te yürütülecek işlemler ile alakalı farkındalık kazandırmak, özgün bir başlangıç yapıp başarılı ve keyifli bir kariyer planlaması için sağlam temellerin ne şekilde atılacağı ile alakalı güncel ve uygulanabilir bilgiler vermektir.

Eğitim İçeriğinde Neler Var?

Dış Ticaret Terminolojisi Teslim Şekilleri EXW Teslim, FAS, FOB, CIF, CPT, CIP, DAT, DAP, DDP, FCA, CFR Teslim, Peşin, Mal Mukabili, Vesaik Mukabili, Kabul Kredili, Konsinye, BPO, Akreditif Ödeme, İthalat işlemleri, Gümrük İşlemleri,  Gümrük Temsil,  İhracat İşlemleri,  İhracatta KDV İadesi,  İhracatta Devlet Destekleri, İhracat Pazarı Tanıma, İhracatta B2B Sitelerinin önemi, İhracatta Pazar Araştırması,  İhracatta Eşleştirme Programı, İhracatta Pazar Bulma, İhracatta E-Ticaret ve Sosyal Medya,  İhracat için saha araştırması, İhracatta fuar alanları, İhracatta ticaret heyetleri gibi konuları detaylı bir şekilde öğreneceksiniz

Yorumlar

Sende Yorum Ekle

E-Bülten

İndirimler ve Yeni Gelişmelerden Haberdar Olmak İçin E-Bültenimize Kayıt Olun